Gösterim: 19
Yüksekokulumuz Yönetimi, Manyas MYO II. Öz Değerlendirme Raporu Çalıştayına Katılım Sağladı
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Kalite Güvence Sistemi çalışmaları kapsamında, Manyas Meslek Yüksekokulu ev sahipliğinde 09-13 Şubat 2026 tarihleri arasında düzenlenen "II. Öz Değerlendirme Raporu Geliştirme ve Güncelleme Çalıştayı" gerçekleştirilmiştir.
Yüksekokulumuz bünyesinde yürütülmekte olan Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı ile Gemi İnşaatı Programının, Mesleki Eğitim Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (MEDEK) akreditasyon süreçlerine yönelik hazırlık çalışmaları büyük bir titizlikle sürdürülmektedir. Bu kapsamda, akreditasyon sürecinin önemli bir parçası olan öz değerlendirme raporlarının hazırlanması ve kalite standartlarının yükseltilmesi amacıyla düzenlenen çalıştaya Yüksekokulumuz adına katılım sağlanmıştır.
Çalıştayda Yüksekokulumuzu temsilen; Müdür Yardımcımız ve Birim Kalite Komisyonu (BKK) Başkanı Öğr. Gör. Dr. Hayrullah ALTINOK ile Müdür Yardımcımız ve BKK Üyesi Öğr. Gör. Deniz GÜNEŞ yer almıştır.
Dört gün boyunca süren oturumlarda, Yüksekokulumuzun kalite hedefleri ve akreditasyon yol haritası üzerine verimli değerlendirmeler yapılmış olup, süreçteki deneyimler diğer birimlerle paylaşılmıştır.