Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'ndan Eğitime Destek

Deniz Komutanlığına ait basın odası Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesine hibe edildi.

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi 16.10.2019 tarihinde başlıyor.

Üniversitemizde 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi 16.10.2019 tarihinde başlıyor.

Yüksekokulumuz Müdürü İsmail ŞAHİN Moderatörlüğünde panel düzenlendi,

Üniversitemiz Meslek Yüksekoklullarında 3+1 İş Yeri Uygulamalı Eğitim Modeli..

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılında Meslek Yüksekokulumuz 3+1 İş Yeri Uygulamalı Eğitim Modeline geçmiştir. Meslek Yüksekokulumuza 2019 yılında kayıt y

SEDEF GEMİ İNŞAATI A.Ş. tarafından "Bir Geminin İmalat Süreci” konulu bir seminer düzenlendi.

07.05.2019 Salı günü İmalat İşlemleri II ve İmalat İşlemleri IV dersleri kapsamında Öğretim Görevlisi Müslüm KOÇ’un katkıları ile SE

Bursa'ya Teknik Gezi Düzenlendi.

05.03.2019 Tarihinde İmalat İşlemleri II ve IV dersleri kapsamında Öğretim Görevlisi Müslüm KOÇ’un katkıları ile ülkemizin önde gelen sac

Yüksekoklumuz Öğretim Görevlisi Müslüm KOÇ’un katkıları ile JOTUN tarafından "Gemilerde korozyon, yüzey koruma işlemleri, koruyucular (boyalar) ve boya uygulamaları" konulu bir seminer gerçekleştirildi.

18.02.2019 Tarihinde İmalat İşlemleri II dersi kapsamında Öğretim Görevlisi Müslüm KOÇ’un katkıları ile JOTUN tarafından "Gemilerde