Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2024

Üniversitemizin Paydaşı Olduğu Marmara Kariyer Fuarı (MARMARAKAF) Düzenlendi.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, Kocaeli Üniversitesi ev sahipliğinde, Üniversitemiz paydaşlığında 26-27 Şubat 2024 tarihlerinde "Yetenek Her Yerde" temasıyla Marmara Kariyer Fuarı (MARMARAKAF) düzenlendi.

Çeşitli sektörlerden 1071 firma ile kamu kurum ve kuruluşlarının katıldığı, 15 üniversitenin paydaş olduğu, 700’ün üzerinde etkinliğin düzenlendiği Türkiye’nin en büyük kariyer fuarı olan MARMARAKAF’TA stantları ziyaret eden öğrenciler, iş imkanlarıyla ilgili bilgiler aldı.

27 Şubat 2024 tarihinde Denizcilik Meslek Yüksekokulu olarak Gemi İnşaat Programı, Sualtı Teknolojileri Programı ve Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı olarak Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Deniz GÜNEŞ ve Öğr. Gör. Serkan YÜKSEL gözetiminde 28 öğrenci ile katılım sağlanmıştır. Yüksekokulu öğrencilerimiz de etkinliğe katılım sağlayarak güncel gelişmeleri yakından görme, katılımcı firma ve kurumlar ile staj ve iş görüşmeleri yapma fırsatı buldu.

Okul temsilcilerimiz Yüksekokul paydaşlarımızdan olan Deniz Ticaret Odası, Cemre Tersanesi ve Gemak Gemi İnşaa Sanayi stantlarına uğrayarak yetkililerle öğrencilerimiz için staj ve iş fırsatları hakkında bilgi alış-verişi yapmışlardır.