Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2021

12. Ulaştırma ve Haberleşme Şurası

6-8 Ekim 2021 tarihlerinde Atatürk Havalimanı’nda kamu, özel sektör ve akademi destekli düzenlenen 12. Ulaştırma ve Haberleşme Şurası’na üniversitemiz öğretim üyelerinden Prof. Dr. Mehmet TEKTAŞ, Doç. Dr. Necla TEKTAŞ, Dr. Öğr. Üyesi Taylan ENGİN ve Arş. Gör. Üstün ATAK katılım sağlamıştır. Şura’da; lojistik, mobilite, dijitalleşme odağında bugünün ve geleceğin ulaşım ve iletişim sistemlerinin konuşulmuş olup üniversitemiz standı çeşitli sektörlerden katılımcılar tarafından ziyaret edilmiştir.

Ali İhsan DANIŞMAN (ADASTEC), Ayhan KAYATÜRK (Yalova-Altınova Tersane Girişimcileri), Atila KESKİN (TCDD), AUS doktora öğrencisi Cengiz UNCU, AUS yüksek lisans öğrencileri Kübra ÖZDEN ve Şuheda PARLAK, Balıkesir Büyükşehir Belediye Ulaşım Planlama Şube Müdürü Emrah ALDEMİR, Ezgi SAYIN (Çelikler Holding), BURULAŞ Genel Müdürü Mehmet Kürşat ÇAPAR, BURULAŞ Ulaşım Planlama Müdürü Ferhat ARIKAN, BURULAŞ Ulaşım Planlama çalışanı ve öğrencimiz Ulaştırma Mühendisi Burak DEMİR, Hacı Adnan CENGİZ (BTK), İsmail ÇANAKÇI, İsmail Hakkı GÜL (TCDD), Doç. Dr. Müjdat SOYTÜRK (Marmara Üniversitesi), Mehmet ŞERİF, Mehmet MEREY (TÜRKSAT), Emay Mühendislik’ten müşavir Metin KÜÇÜKOĞLU, Mustafa YILDIRIM (TOBB), Özgür DAYI, Doç. Dr. Selçuk ALP (YTÜ), Ramazan GÜRLER, Doç. Dr. Selim DÜNDAR (İstanbul Okan Üniversitesi), Dr. Öğr. Üyesi Em. Tümg. Uğur Tarık ÖZKUT (İstanbul Okan Üniversitesi), Yalçın BEŞİR (İHO), Dr. Öğr. Üyesi Yasin SARIKAVAK (YBÜ), sektörün duayenlerinden M. Şevket ERTURAN (Erturan Yayıncılık) ve pek çok sektör paydaşları ziyaret etmiştir.