Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2020

Meslek Yüksekokulu yöneticileri Ege Üniversitesi Sualtı Teknolojisi Programı öğretim üyelerini ziyaret edilerek eğitim ve uygulama alanlarında incelemelerde bulundu.

Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Doç.Dr. Celil AYDIN, Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Sabri ALKAN, Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ferhat YALGIN, Öğretim Üyesi Dr.Öğr. Üyesi Uğur KARADURMUŞ ve Yüksekokul Sekreteri Mahmut EVLİCE’nin katılımı ile Ege Üniversitesi Sualtı Teknolojisi Programı öğretim üyeleri ziyaret edilerek eğitim ve uygulama alanlarında incelemelerde bulundu. Yapılan ziyarette Ege Üniversitesi Sualtı Teknolojisi Programı Program Sorumlusu Prof. Dr. F. Ozan DÜZBASTILAR, Öğr.Gör. Gamze AKPINAR ve Öğr.Gör. Oğuzhan TAKICAK ile Üniversiteler arası iş birliği konularında bilgi alışverişi yapıldı. Eğitim ve uygulama alanlarında incelemeler yapıldı. Ege Üniversitesi Sualtı Teknolojisi Programı Program Sorumlusu Prof. Dr. F. Ozan DÜZBASTILAR’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederiz.