Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2020

İSAT (İzmir Su Altı Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti) kurucusu ve yöneticisi profesyonel dalgıç Hakan AYKANAT İzmir’deki makamında ziyaret edildi.

Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Doç.Dr. Celil AYDIN, Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Sabri ALKAN, Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ferhat YALGIN, Öğretim Üyesi Dr.Öğr. Üyesi Uğur KARADURMUŞ ve Yüksekokul Sekreteri Mahmut EVLİCE’nin katılımı ile İSAT (İzmir Su Altı Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti) kurucusu ve yöneticisi profesyonel dalgıç Hakan AYKANAT İzmir’deki işyerinde ziyaret edildi. Sualtı sektörünün mevcut durumu hakkında bilgi alışverişi ve Yüksekokulumuz ile ikili iş birliği yapılması konuları görüşüldü. Kendisine misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederiz.