Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2024

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Kutlandı

Üniversitemiz Denizcilik Fakültesi ve Denizcilik Meslek Yüksekokulu akademik, idari personelimiz ve öğrencilerimizle birlikte 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramının 98. yıldönümü kutlamaları Üniversitemiz Edincik Yerleşkesinde gerçekleştirilmiştir.
Kutlamada Denizcilik Meslek Yüksekokulu personeli ve öğrencileri ile dragon bot etkinliği ve sualtında bayrak açma etkinlikleri gerçekleştirildi.
Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölüm Başkanı Doç.Dr. Uğur KARADURMUŞ'un günün anlam ve önemini belirten röportajında Yüksekokul Müdürümüz Prof.Dr. Celil AYDIN adına da emeği geçen Denizcilik Fakültesi ve Denizcilik Meslek Yüksekokulu Öğretim Elemanlarımıza ve sevgili öğrencilerimize katılımlarından dolayı teşekkür etti.
Bağımsızlığımızın simgesi olan Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’mız kutlu olsun.