Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2023

Gösterim: 169

Üniversitemizde 2022-2023 Bahar Yarıyılı Akademik Kurul Toplantısı ve Akademik Başarı Ödül Töreni Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu’nda Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman ÖZDEMİR’in katılımlarıyla 2022-2023 Bahar Yarıyılı Akademik Kurul Toplantısı ve Akademik Başarı Ödül Töreni gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla başlayan programda önce Akademik Kurul Toplantısı yapılarak Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in Üniversitemizin gelişimi ile ilgili detaylı bilgiler paylaştığı ve soruları yanıtladığı toplantının ardından Akademik Başarı Ödül Töreni’ne geçildi. Onbir kategoride hazırlanan ödülleri almaya hak kazanan akademisyenlerimize belgeleri Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman ÖZDEMİR tarafından takdim edildi.

Meslek yüksekokulumuzun başarısı artarak sürüyor:

İlk kategori olan “Akademik Yayın Başarı Ödülü” listesinde birinci Doç. Dr. Hüseyin IŞIK, ikinci Prof. Dr. Yılmaz BAYAR, üçüncü Doç. Berna KÖKTÜRK DALCALI, dördüncü Doç. Dr. Serhat DUMAN olurken meslek yüksekokulumuz öğretim üyesi Doç. Dr. Uğur KARADURMUŞ beşinci sırada yer alarak ödüle layık görüldü.

İkinci kategori olan “Birim Akademik Yayın Başarı Ödülü”nde fakülteler arasında en başarılı fakülte Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültemiz olurken Meslek Yüksekokulumuz ise yüksekokullar arasında birinci oldu.

Dokuzuncu kategori olan “Proje Başarı Ödülü” kategorisinde de öğretim üyemiz Doç. Dr. Uğur KARADURMUŞ birinci olurken, ikinci Dr. Öğr. Üyesi Muhammed MİLANİ ve üçüncü Dr. Öğr. Üyesi Derya BABACAN oldu.

Ödül alan akademik birimlerimizi ve akademisyenlerimizi tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.