Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2022

Gösterim: 480

Sualtı Teknolojisi Programı Akreditasyon Süreci Bilgilendirme Notu

Değerli öğrencilerimiz ve öğrenci adayları,

 

Sualtı Teknolojisi Programları Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından Profesyonel Sualtıadamları Yönetmeliği doğrultusunda denetlenerek akredite edilmektedir. Bu kapsamda yürüttüğümüz çalışmalar neticesinde 28.03.2022 tarihinde ikinci denetleme gerçekleştirilmiş olup bakanlık tarafından denetim raporları oluşturulmuştur.

 

Geçen süre içerisinde Meslek Yüksekokulumuz akreditasyon sürecinin tamamlanması için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürmüştür. Bu kapsamda Kurtarma Sualtı Komutanlığı, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, İMEAK Deniz Ticaret Odası, Çelebi Bandırma Limanı, BBB Bandırma İtfaiye Grup Amirliği, S.S. Eğitimciler Kooperatifi ve Erdek Spor Derneği başta olmak üzere birçok kamu ve özel kuruluş ile işbirlikleri gerçekleştirilmiştir. Mevcut altyapımız ve ilave olarak temin edilen dalış ekipmanları ile birlikte bahar yarıyılı içinde akreditasyon sürecinin tamamlanacağı öngörülmektedir.

 

Tüm süreçte baştan sona desteklerini esirgemeyen başta Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman ÖZDEMİR olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.