Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2023

Meslek Yüksekokulumuz "Denizcilikte Dekarbonizasyon ve Yeşil Gemicilik" Toplantısına Katıldı

Üniversitemiz ve meslek yüksekokulumuz akademisyenleri, Güney Marmara Kalkınma Ajansı ve Denizcilik Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen "Denizcilikte Dekarbonizasyon ve Yeşil Denizcilik" temalı toplantıya katılım sağladı. Çanakkale İl Özel İdare Binası Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen etkinliğe Meslek Yüksekokulumuz akademisyenlerinin yanısıra Denizcilik Fakültesi, Mühendislik Fakültesi ve Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültesinden de akademisyenler katılım gösterdi. Denizcilik Genel Müdürlüğü'nün kabul edilen Avrupa Birliği Projesi kapsamında Dünya İmar ve Kalkınma Bankası fonuyla birlikte 80 milyon Avroluk hibenin dağıtılması maksadıyla proje önerileri dinlendi.Toplantıda, üniversitemiz akademisyenleri de ülkemizin ve Güney Marmara Bölgesinin mavi büyüme ve yeşil dönüşümü için proje önerilerini sundular.