Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2021

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğünü Ziyareti

Kıyı Eminiyeti Genel Müdürlüğü ile Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Denizcilik Meslek Yüksekokulu yetkilileri tarafından karşılıklı yapılan görüşmeler ve protokoller neticesinde; Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü envanterinde bulunan 8 metre boyundaki zodyak bot, kompresör,  SCUBA dalış ekipmanı, sualtı iletişim ve görüntüleme  ekipmanları Denizcilik Meslek Yüksekokuluna hibe edilmiştir.
30/04/2021 tarihinde Yüksekokulumuz Müdürü Doç.Dr. Celil AYDIN ve Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Ferhat YALGIN, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğüne yapılan ziyaret sonucunda SCUBA dalış ekipmanı, kompresör,  sualtı iletişim ve görüntüle ekipmanlarını teslim alarak Denizcilik Meslek Yüksekokulu bünyesine kazandırmıştır.
Anılan ekipler Yüksekokulumuz atölyesinde öğrencilerimizin faydalanabileceği önemli kazanımlar olarak yerlerini almıştır..