Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2023

Denizcilik Meslek Yüksekokulumuz Türkiye Liman İşletmecileri Derneğini (TÜRKLİM) ziyaret etti

Denizcilik Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Celil Aydın başkanlığında Ulaştırma Hizmetleri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Onur Saylan ile Deniz ve Liman İşletmeciliği öğretim elemanları Dr. Öğr. Üyesi Üstün Atak, Öğr. Gör. Hayrullah Altınok ve Çelebi Bandırma Uluslararası Limanı Operasyon Müdürü Serkan Yardımcı’dan oluşan heyet Türkiye Liman İşletmecileri Derneğine (TÜRKLİM) ziyarette bulundu. Ev sahipliğini Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Erdemir, Genel Sekreter İrfan Bilgin ve Kurumsal İletişim ve Üye İlişkileri Müdürü Gülem Canbolat’ın yaptığı ziyarette çeşitli konular masaya yatırıldı. Deniz taşımacılığı ve liman işletmeciliğinin durumu ve geleceği, sektörün ihtiyaç duyduğu personel yapısı ve öğrencilerin edinmesi gereken bilgi birikimi, sektördeki uygulamalı eğitimler, okulumuzun faaliyetleri, TÜRKLİM’in öğrencilerimizin eğitimi konusunda verebileceği destekler konuşuldu ve bu konularda olası işbirlikleri görüşüldü. İşbirliğinin kalıcı ve sürekli hale gelmesi adına karşılıklı protokol imzalanması hususunda fikir birliğine varıldı.