Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2023

Gösterim: 165

Denizcilik Meslek Yüksekokulumuz Tarafından Dragon Bot Yarışı Etkinliği Düzenlendi

Denizcilik Meslek Yüksekokulumuz tarafından Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir'in katılımıyla "Dragon Bot Yarışı Etkinliği" düzenlendi. Denizcilik Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Celil Aydın’ın organize ettiği etkinliğe Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Celalettin Yanık, Denizcilik Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Mustafa Sarı, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Serap Palaz Çakır, Bilgi İşlem Daire Başkanımız Mehmet Kürşad Demirtaş ile akademik ve idari personelimiz katıldı.

Erdek Meslek Yüksekokulu Yerleşkemizde gerçekleşen etkinlikte Denizcilik Fakültesi personelimizden oluşan, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi personelimizden oluşan, Yapı İşleri Daire Başkanlığı personelimizden oluşan ve güvenlik personelimizden oluşan toplamda dört takım dragon botlarla yarıştı. Oldukça çekişmeli ve heyecanlı geçen yarışmaların sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in yer aldığı Yapı İşleri Daire Başkanlığı Takımı birinci olmayı başardı. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi - Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Takımı’nın ikinci olduğu yarışta, Güvenlik Takımı üçüncü, Denizcilik Fakültesi Takımı ise dördüncü oldu. 

Yarışın ardından kupa takdim törenine geçildi. Birincilik kupasını, takımı adına Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Denizcilik MYO Müdürümüz Doç. Dr. Celil Aydın’ın elinden alırken ikincilik kupasını Denizcilik Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Mustafa Sarı, üçüncülük kupasını ise İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Serap Palaz Çakır takdim etti. Etkinliğin sonunda Denizcilik MYO adına, Denizcilik Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Celil Aydın Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’e hediye takdiminde bulundu.