Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2023

Yüksekokulumuz öğrencilerinin kariyer planlama ve yönetim süreçlerini anlamaları ve geliştirmeleri amacıyla Çanakkkale Onsekiz Mart Üniversitesi Biga İİBF İşletme Bölümünden Sn. Dr. Öğretim Üyesi Umut Eroğlu tarafından "Benim Harika Kariyerim, Denizcilik Meslek Yüksek Okulu Öğrencileri için Harika Kariyer Yolculuklarının Tasarımı" başlıklı seminer verildi. Moderatörlüğünü Dr. Öğr. Üyesi Onur Saylan'ın gerçekleştirdiği seminerde kariyeyer planlama ve gelişim süreçleri, özgeçmiş hazırlamada kritik noktalar ve mülakat yöntemleri hakkında bilgiler verildi ve öğrencilerin soruları cevaplandı.

Sayın hocamıza katkıları için teşekkür ederiz