Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2022

Bandırma Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve TTO'muz işbirliği ile verilen eğitimlerin sertifikaları dağıtıldı

BANTAŞ ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi A.Ş.’nin işbirliği ile düzenlenen 5S Kaizen ve İnovasyon Takım Çalışması Eğitimleri’ne katılım sağlayan çalışanlara katılım sertifikaları verilmek üzere tören düzenlendi. Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi tarafından verilen eğitimlere katılan toplam 368 BANTAŞ çalışanı sertifika sahibi oldu.

Törene aynı zamanda projeye katkı sağlayan,Onyedi Eylül Üniversitesi Teknoloji Ofisi Genel Müdürü Dr. M. Cem Aldağ, , İŞKUR Bandırma Hizmet Merkezi Müdürü Tuncay Özdemir, İŞKUR Müdür Yardımcısı Mümin Erbir ve Kariyer Merkezi Müdürü Dr.Öğr Üyesi Armağan Türk katıldı.