Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2022

Rektörümüz Balıkesir Valisi Gönen Kaymakamı ve Bandırma Kaymakamı ile Birlikte Bandırma OSB’ye Ziyarette Bulundu

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Gönen Kaymakamı Arslan Yurt ve Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal ile birlikte Bandırma OSB Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yakar’a ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Bandırma OSB Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretin ardından Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Gönen Kaymakamı Arslan Yurt, Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal ve Bandırma OSB Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yakar eşliğinde üniversite-sanayi iş birliği çalışmaları kapsamında Bandırma OSB içerisinde faaliyet gösteren SDF Group ile GESBEY Enerji Türbini Kule Üretim San. ve Tic. A.Ş. yönetimlerine ziyaretlerde bulundu.