Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2023

Gösterim: 69

Ulaştırma Hizmetleri Bölümü Öğretim Elemanlarımız Yüksekokulumuz Müdürü YILPORT Ulaştırma Hizmetleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve YILPORT Limanı’nı Ziyaret Etti.

Denizcilik Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Celil Aydın, Denizcilik Meslek Yüksekokulu Ulaştırma Hizmetleri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Onur Saylan, Öğretim Elemanları Dr. Öğr. Üyesi Üstün Atak ve Öğr. Gör. Hayrullah Altınok’tan oluşan heyet eğitim imkânlarının arttırılması ve Üniversite-Sanayi işbirliğinin geliştirilmesi adına ziyaretler gerçekleştirdi.

Ziyaretlerin ilk durağında YILPORT Ulaştırma Hizmetleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sn. Öztürk Onursal ile görüşüldü. Görüşme kapsamında yüksekokul öğrencilerinin lise bünyesinde bulunan vinç simülatörü ile eğitim almaları ve sertifikalandırılmaları hususları değerlendirildi ve fikir birliğine varıldı.

Günün ikinci ziyaretinde YILPORT Limanı Teknik Eğitim Müdürü Sn. Atilla Altay yüksekokulumuz öğretim elemanlarını kabul etti. Öğrencilerimiz için staj imkânı ve teknik gezi organizasyonu talepleri iletildi. İşbirliklerinin oluşturulması ve geliştirilmesi hususları görüşüldü.

Yapıcı yaklaşımları ve misafirperverlikleri için Sn. Öztürk Onursal ve Sn. Atilla Altay’a teşekkür ederiz.