Güncelleme Tarihi: 18 November 2021

Visitors: 2156

Yüksekokulumuzda Bölümler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası Düzenlendi

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Gönen Meslek Yüksekokulunda halı saha futbol turnuvası düzenlendi. Öğrenciler arasında birlik, beraberlik ve kaynaşmayı sağlamak amacıyla Yüksekokulumuz tarafından düzenlenen bölümler arası halı saha futbol turnuvasına okulumuzdan 8 takım katıldı.

Yüksekokulumuz Halı Saha Spor Tesislerinde 03-15 Kasım 2021 tarihleri arasında düzenlenen turnuva 8 takımın katılımıyla iki gruptan oluştu. Zorlu geçen grup elemelerinin ardından finallere 4 takım kaldı. Yarı finaller sonunda finale Grafik Tasarım ve Bilgisayar Programcılığı takımları kaldı. Kıran kırana geçen final karşılaşması sonunda Bilgisayar Programcılığı karşılaşmayı önde tamamlayarak turnuvanın şampiyonu oldu.

Turnuva sonunda aldığı galibiyetle şampiyon olan Bilgisayar Programcılığı ve ikinci olan Grafik Tasarım takımlarının kupa ve madalyalarını Gönen Kaymakamı Dr. Aslan YURT ve Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammet ARUCU takdim etti. Dosluk, kardeşlik ve beraberlik içerisinde tamamlanan turnuva Gönen Kaymakamı Dr. Aslan YURT ve Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammet ARUCU'nun takımları tebrik etmesiyle tamamlandı.