Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2021

Yüksekokulumuz bünyesinde "Denizcilik Söyleşileri-3” etkinliği yapıldı.

Denizcilik Söyleşileri Etkinliği kapsamında 24.01.2021 tarihlerinde gemi inşaatı ve sualtı teknolojisi programlarına yönelik "Mezunlarımız Anlatıyor" başlıklı çevrim içi etkinlik düzenlenmiştir. Moderatörlüğünü Öğr. Gör. Dr. Onur SAYLAN’nın gerçekleştirdiği ve konuşmacı olarak mezunlarımızın katıldığı söyleşi, öğrencilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Söyleşide Makine Mühendisi Cansu KOÇ dikey geçiş ve makine mühendisliği, SEDEF Tersanesi’nden İş Sağlığı ve Güvenliği Sorumlusu Zişan KÖŞE tersanelerde iş sağlığı ve güvenliği uygulamalarından, ABNA Yat Dizayn’dan Burak UZGUR gemi tasarım faaliyetlerinden ve SANMAR Tersanesi’nden Burak ERHAN tersanelerdeki dizayn süreçlerinden bahsederek öğrencilerimizin mesleki olarak gelişimlerine katkıda bulunmuşlardır. Katılımlarından ve katkılarından dolayı mezunlarımıza ve çalıştıkları firmalara teşekkür ederiz.