Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2021

Paydaşlarımızla İşbirliğine Devam Ediyoruz

Meslek Yüksekokulumuz Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Sabri ALKAN ve Öğr. Gör. Dr. Onur SAYLAN tarafından Yalova Altınova Tersane Girişimcileri A.Ş. ve Türkiye Gemi İnşa Sanayi Birliği (GİSBİR) ile 3+1 eğitim modeli kapsamında Gemi İnşaatı Programı öğrencilerimize staj yeri sağlanması konusunda görüşmeler gerçekleştirilmiştir. Görüşmeler sonucunda tüm öğrencilerimiz için işyeri uygulaması kapsamında tersanelerimizden yeterli kontenjan sağlanmıştır. Bu kapsamda öğrencilerimiz 1 Mart 2021 tarihi itibariyle 16 hafta sürecek tersane stajlarına başlamıştır. İşyeri uygulama eğitimi ve diğer birçok konuda her zaman desteklerini arkamızda hissettiğimiz paydaşlarımız Yalova Altınova Tersane Girişimcileri A.Ş. ve Türkiye Gemi İnşa Sanayi Birliği’ne (GİSBİR) teşekkür ederiz.