Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2021

Çelebi Bandırma Limanı'na Ziyaret Gerçekleştirildi

Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Celil AYDIN, Müdür Yardımcılarımız Dr. Öğr. Üyesi Sabri ALKAN ve Öğr. Gör. Dr. Onur SAYLAN'ın katılımıyla, 18 Ağustos 2021 Çarşamba günü Çelebi Bandırma Limanı Genel Müdürü Mehmet Akif ERSOY makamında ziyaret edildi. Görüşmede Çelebi Bandırma Limanı'nın Meslek Yüksek Okulumuz Sualtı Teknolojisi Programı'na yaptıkları ayni katkılar nedeniyle teşekkür edilerek plaket takdim edildi. Operasyon Müdürü Selahattin KURT, Teknik Müdürü Hüseyin TAŞKIN, Personel ve İnsan Kaynakları Müdürü Cüneyt KÜÇÜKMERİÇ ve Otomasyon Planlama Şefi Mehmet AKIN'ın da katıldığı görüşme keyifli bir sohbet ortamında gerçekleştirildi. Görüşmede ayrıca açılması planlanan programlar, ders içerikleri ve akademik iş birliği konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Meslek Yüksek Okulu'muzun danışma kurulunda üye olarak yer almaları konusunda fikir birliğine varıldı. Eğitime katkılarından dolayı Çelebi Bandırma Limanı Genel Müdürü Mehmet Akif ERSOY'a ve tüm çalışanlarına teşekkür ederiz.