Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2020

Meslek Yüksekokulumuz Sualtı Teknolojisi Programı Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Uğur KARADURMUŞ sunumu ile “Zanaatkar Dalgıç”lığın önemi, mevcut durumu, sorunları ve sürdürülebilir avcılık için çözüm önerileri üzerine bir toplantı düzenlendi.

Meslek Yüksekokulumuz Sualtı Teknolojisi Programı Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Uğur KARADURMUŞ başkanlığında ve bölüm başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Ferhat YALGIN katılımı ile meslek yüksekokulumuzda Bandırma Bölgesi’nde dalarak su ürünleri avcılığı yapan “Zanaatkar Dalgıç”larımızı misafir ettik. “Zanaatkar Dalgıç”lığın önemi, mevcut durumu, sorunları ve sürdürülebilir avcılık için çözüm önerileri üzerine bilgi alışverişi yapıldı. Toplantıya katılım sağlayan tüm “Zanaatkar Dalgıç”larımıza katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.