Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2021

Gösterim: 398

Kariyer Buluşması Etkinliği Düzenlendi

Denizcilik Meslek Yüksekokulumuz ile Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezimiz tarafından Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu’nda Kariyer Buluşması düzenlendi. 

İki oturum şeklinde gerçekleşen kariyer buluşması programı Denizcilik Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Celil Aydın’ın açılış konuşmasıyla başladı. Konuşmasında, 2018 yılında kurulan ve Gemi İnşaatı ile Su Altı Teknolojisi olmak üzere iki programla eğitim öğretim faaliyetlerine devam eden Denizcilik Meslek Yüksekokulumuzun 3+1 eğitim modelinin uygulandığını belirten MYO Müdürümüz Doç. Dr. Celil Aydın sektörün ihtiyaç duyduğu niteliklerde meslek elemanları yetiştirme gayreti içerisinde bulunduklarını ve düzenlenen kariyer buluşması ile öğrencilerimize katkı sunmayı amaçladıklarını belirtti. 


Açılış konuşmasının ardından ilk oturuma geçildi. Başkanlığını Denizcilik MYO öğretim üyesi Dr. Sabri Alkan’ın üstlendiği ilk oturuma Gemi İnşa Sanayicileri Birliği (GİSBİR) Genel Sekreter Teknik Yardımcısı Ercan Özokutucu, Hicri Ercili Tersanesi Genel Müdürü Sinan Başak ve Çelebi Bandırma Uluslararası Liman İşletmeciliği Teknik Müdürü Hüseyin Taşkın konuşmacı olarak katıldı. 

Kariyer Buluşmasının ikinci oturumunda ise Denizcilik MYO öğretim üyesi Ferhat Yalgın oturum başkanı olurken İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Üyesi ve Genta Denizcilik İnş. ve Tic. A.Ş. Genel Müdürü Kâmil Arif Ertik, İzmir Emniyet Müdürlüğü İl Emniyet Müdür Yardımcısı Alper Tugbay, Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü Birinci Sınıf Dalgıç Zafer Bul ve Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Baş Balık Adam Serkan Arkan konuşmacı oldu. Kendi hayat, eğitim ve kariyer hikayelerini anlatan konuşmacılar öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

İlk oturumun sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir konuşmacılara plaket takdiminde bulunurken, ikinci oturumdaki konuşmacılara plaketleri Denizcilik MYO Müdürümüz Doç. Dr. Celil Aydın tarafından takdim edildi. Program günün anısına çekilen aile fotoğrafıyla sona erdi.


Fotoğraflar