Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2023

Yüksekokulumuza Yeni Kayıt Yaptıran Öğrencilere Yönelik Oryantasyon Eğitimi Gerçekleştirildi.

Yüksekokulumuza 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılında kayıt yaptıran öğrencilerimiz için üniversitemizi tanıtmak üzere tüm akademimik ve idari personllerimizin de katılımıyla eğitim gerçekleştirildi. Açılış konuşmasını Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Deniz Güneş'in yaptığı toplantıda Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölüm Başkanı Doç Dr. Uğur Karadurmuş öğrencilere üniversitemiz ve yüksekokulumuz hakkında, Ulaştıma Hizmetleri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Onur Saylan ise eğitim ve öğretim süreçleri hakkında bilgiler verdi. Toplantı öğrencilerin sorularının öğretim elemanları tarafından cevaplanması ile sona erdi.