Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2023

Sirena Marine Gemi İnşaatı Programı öğrencilerimizi misafir etti.

İSG uzmanları Ali Maracı ve Recep Yılmaz Öğrencilere iş yerinde uyulması gereken iş sağlığı güvenliği kurallarını anlattılar. Kompozit Üretim Müdürü İskender Demir tarafından Sirena Marine firmasının tanıtımı yapıldı. Kompozit yat üretim saha gezisinde kompozit üretim müdürü ve kompozit üretim mühendisi Halil İbrahim İşlek ve İSG uzmanları eşliğinde üretim sahası gezilerek inşa edilmekte olan yatların üretim metotları, kullanılan malzemeler ve özellikleri hakkında bilgi verildi. Sirena marine bünyesinde bulunan otomotiv yan sanayi üretim sorumlusu Ekrem Kazdal tarafından ise kullanılan malzemeler, üretim yöntemleri ve kalite kontrol basamakları anlatıldı. Öğle yemeği sonrası öğrencilerimiz Kompozit Üretim müdürü İskender Demir ve kompozit üretim mühendisi Halil İbrahim İşlek’e firma ve sektör ile ilgili merak ettiklerini sorarak bilgi alışverişinde bulundular. Nazik ev sahiplikleri ve ilgileri için Sirena Marine ailesine teşekkür ederiz.