Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2023

Mesleki Gelişim Semineri-Endüstride Kompresör Teknolojisi

Meslek Yüksekokulumuz Sualtı Teknolojileri ve Gemi İnşaatı programı öğrencilerimizin bireysel ve mesleki gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla Enkosan A.Ş. İş Geliştirme Müdürü Özer Şen tarafından bilgilendirme semineri gerçekleştirildi.
Bauer Kompressoren ve Atlas Copco Türkiye Yetkili Distribütörlüğünü yürüten firmanın tanıtım ve faaliyetlerini aktaran Şen, kompresör tipleri, kompresör teorisi, basınçlı havanın kullanım alanları, hava saflık standartları, solunum havasının önemi, kompresör kullanımında dikkat edilmesi gereken hususlar, sektörde kullanılan kompresörler ve sektörün ihtiyaçları hakkında sunum ve bilgi paylaşımında bulunuldu.
Katkılarından dolayı Sn. Özer Şen'e ve işbirliği sürecini yürüten öğretim elemanımız Dr. Öğr. Üyesi Ferhat YALGIN'a teşekkür ederiz.